De 3 Computer Backup Myter

Aldrig gøre i dag, hvad du kan udskyde til i morgen. Lyder det bekendt? Det var altid mit motto (som stadig er til tider …), men så vidt sikkerhedskopiering og backup af min computer, at udskyde det er den sidste ting, jeg gør! Jeg har lært min lektie efter at miste værdifulde data fra flere harddisknedbrud!

Tænk katastrofe vil ikke strejke din computer? Jeg har nyheder til dig: statistikker viser, at 1 ud af 4 computerbrugere lider et kritisk tab af data hvert år. Bærbare computere er stjålet og harddiske nedbrud, det er et faktum af livet. Hvis du aldrig har set en voksen mand græde, vente, indtil hans computer går ned!

Alligevel har jeg hørt mange undskyldninger fra andre computerbrugere om, hvorfor de ikke backup af deres maskiner. Nå, måske de lyder godt, men de virkelig ikke holde op.

Jeg har foretaget en lille undersøgelse blandt computerbrugere til at finde de mest populære undskyldninger. De tre bedste undskyldninger er vist nedenfor, sammen med mine modargumenter.

3. Jeg ved ikke hvordan.

Nu er det tid til at lære. Hvis du har lært at bruge en computer, kan du lære at sikkerhedskopiere dine filer. Det kan være så simpelt som at brænde en cd eller klikke på mapper og vælge “back det op.”

Find den nærmeste computer nørd og fortæl dem, du ønsker at sikkerhedskopiere dine data. Eller bare surfe på internettet for data backup. Nogen vil være glade for at hjælpe. (Efter at have tabt en masse af mine data på grund af harddisknedbrud, er jeg glad for at hjælpe folk backup af deres data og opsætning af virtualization software.)

2. Det er for dyrt.

Backup behøver ikke at koste en arm og et ben. Selv om nogle tjenester er meget dyre, er det muligt at tage backup af alle dine data for et par dollars hver måned. Hvad DVD-R’er koste i disse dage, et par kroner hver? Selv en super online backup service er blot $ 5 per måned, sålænge det ikke er avanceret vmware backup.

Du køber forsikring for dit hus og bil, right? Tænk på data backup som forsikring for dine dokumenter og digitale fotos. (Husk, at selvom din forsikring dækker udgifter til din computer under en katastrofe, vil de ikke dække dit tab af data, som sandsynligvis er mere værd end selve computeren.)

Og # 1 grund …

1. Det tager for lang tid.

Derfor ville faktisk være bedre angives som “Jeg har for travlt!” Eller “jeg er doven!”, Men jeg regnede jeg ville samle dem i én sætning!

Hvis du brænder cd’er med alle dine data, så ja, det tager et stykke tid. Men selv der ikke tager så lang tid som forsøger at starte forfra fra bunden, når du har mistet alt!

Tænk, hvis du har mistet alt. Hvad ville du gøre?

Husk, at backup service jeg nævnte tidligere, at er kun $ 5 per måned? Ikke alene er det billigt, det fungerer automatisk efter et par minutters setup tid. Det vil faktisk backup hele din computer uden nogen indsats fra din side! Hvis du ikke har tid til det, ved jeg ikke, hvad du har tid til.

Leave a Reply

(required)

There aren't any comments at the moment, be the first to start the discussion!